3 sätt att hålla sig motiverad under flytten

Det är inte alltid att man känner sig motiverad till att utföra de uppgifter en flytt för med sig, särskilt efter att man har vart på sitt vanliga arbete hela dagen och kanske även har tagit hand om barn eller andra åtagande som kräver ens energi. För att du skall hålla motivationen uppe under flytten och röjningen och se till att du gör framsteg så kommer här en artikel med 3 sätt att hålla sig motiverad under flytten.

1.      Håll ditt nya hem i tanken när du sätter igång

Ett bra knep för att motivera sig själv är att ha målet i sikte, att tänka sig hur fint och underbart det nya hemmet kommer att bli och hur mycket man ser fram emot att komma dit kan generera med en badrumsrenovering i stockholm en hel del energi till att utföra även den mest tråkiga uppgiften man har på bordet.

2.      Börja smått

Ofta när man skall göra något så tänker man att man skall göra allt på en gång och då blir det snabbt överväldigande med flyttfirma göteborg, det är ibland svårt att uppskatta hur mycket energi man faktiskt har och vad som är rimligt att få gjort med den. En liten uppgift man kan börja med är att boka flyttfirma göteborg, det tar varken mycket energi eller tid att få gjort. En flyttfirma hittar du enkelt på nätet med en sökning. Se till att din flyttfirma är en ordentlig flyttfirma som följer alla branschregler och har försäkringar och dylikt.

3.      Att jobba med tapas-struktur

Gör varje uppgift till en liten munsbit så att du inte äter dig så mätt att du mår illa varje gång. Genom att göra små uppgifter programmerar man sin hjärna till att tänka ”det där var lätt” och således sjunker motståndet för erixonflytt inför nästa gång man skall utföra en uppgift. Efter att man har använt det här sättet att arbeta så är det många som märker hur motviljan till arbete över lag sjunker. Ett vanligt sätt att dela upp sitt arbete på är att göra upp 30 minuters uppgifter. 30 minuter är en bra tid för en uppgift, man hinner få en del gjort, sedan kryssa av något i sin lista (vilket är tillfredsställande) och man kanske blir sugen på att göra en till uppgift med en gång efter.